Skip til primært indhold

MAS-AI i Medtech Insight

Det britiske magasin Medtech Insight bruger vurderingsmodellen MAS-AI som udgangspunkt for at forklare, hvorfor det er komplekst at måle værdien af ​​AI i medtech, og hvor løsningerne ligger.

Magasinet skriver: "Den øgede udvikling af AI-aktiveret medtech betyder, at MTV-instanser har en kompleks opgave på deres hænder. Et sæt forskere viser, hvordan en flerstrenget tilgang er nødvendig for at vurdere værdien af ​​AI i medicinsk billeddannelse."

Benjamin Rasmussen, klinisk forskningsleder ved CAI-X og en del af forskergruppen bag MAS-AI, glæder sig over opmærksomheden og anerkendelsen af ​​vurderingsmodellen: ”Kendskab til MAS-AI er første skridt til at få hospitaler, MTV-professionelle, beslutningstagere etc. til at anvende modellen. Vi udviklede modellen, fordi vi så et behov for en omfattende og holistisk model til evaluering af klinisk AI, og det synes jeg, vi har opnået. MAS-AI kan gøre en positiv forskel, når man vurderer AI, fordi det giver en klar og omfattende vejledning og tager højde for lokale forskelle”.

Læs artiklen "Why measuring the value of AI in medtech is complex and where solutions lie" (login påkrævet).

APPFWU02V