Skip til primært indhold

Ledige stillinger: Adjunkter i Applied AI and Data Science

Det unikke samarbejde mellem Odense Universitetshospital (OUH) og Syddansk Universitet (SDU) har nu ført til åbningen af ​​to tenure track-stillinger for at hjælpe med at bringe AI ind i flere kliniske specialer og forløse dets potentiale sammen med klinikere og patienter.

Det primære ansvar for de to adjunkter vil være at udnytte den brede tekniske kliniske forskning og at understøtte den langsigtede vision om, at CAI-X er et verdensførende center inden for klinisk kunstig intelligens.

Stillingerne bliver en del af teamet af Applied AI and Data Science, Institut for Klinisk Udvikling på OUH og CAI-X.

På SDU vil kandidaterne indgå i forskningsgruppen for Applied AI & Data Science (AID) på Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet, Det Tekniske Fakultet og vil være tilknyttet Institut for Klinisk Forskning. I fællesskab vil disse forskningsmiljøer skabe grundlaget for at accelerere AI i sundhedsvæsenet, der repræsenterer ekspertise inden for kunstig intelligens, statistisk maskinlæring og datavidenskab ved at udvikle metoder til datadrevne løsninger i sundhedssektoren og i kliniske forskningsaktiviteter, der spænder over alle sundhedsspecialiteter .

Ansøgningsfrist: 10. november 2022.

APPFWU02V